Listan över svenska klubbrek är uppdaterad

Jag har nu efter samspråk med registrator Patrik A uppdaterat våra svenska klubbrek efter bästa förmåga. Lusläs gärna och om ni finner fel eller om ni saknar något så meddela mig OCH Patrik så kan vi fixa till det. Min adress är fiskebosse@gmail.com och Patriks adress har ni säkert.

Tanken är nu att ni även fortsatt anmäler alla firrar till Patrik precis som tidigare, men jag ser till att denna lista uppdateras så fort Patrik informerar mig om att vi fått ett nytt svenskt klubbrekord.

Det är även tänkt att fler bilder ska länkas till våra rekord, men detta jobbar Morgan P med och återkommer säkert med info om detta.

Mvh Bosse Gustafsson

En reaktion på “Listan över svenska klubbrek är uppdaterad

  1. Knot, Braxen, Röding och Sandskädda är uppdaterade.
    Nya arter är Tunga, Brunsnultra, Bonito och Femtömmad Skärlånga.
    Spegel och Fjällkarp är ersatta med Karp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *